MENU

❝ En Hij zei: Zie, Ik maak alle dingen nieuw. ❞

∼ Openbaring 21:5a ∼

❝ En Hij zei: Zie, Ik maak alle dingen nieuw. ❞

∼ Openbaring 21:5a ∼

❝ En Hij zei: Zie, Ik maak alle dingen nieuw. ❞

∼ Openbaring 21:5a ∼
Beeld  |  Chris Nijp

Betalen

doet u zo

Bestelt u bij ons producten, dan sturen wij u die graag toe. Bij uw bestelling ontvangt u een factuur (nota). Wij verzoeken u vriendelijk het totaalbedrag van de factuur direct na ontvangst van de goederen, maar in ieder geval binnen 30 dagen over te maken op ons bankrekeningnummer NL19 INGB 0000 2168 61 t.n.v. Stichting Zonnewende.

Op de factuur staat duidelijk een betalingskenmerk vermeld. Dat is een reeks van 16 cijfers. Bij de overboeking dient u alleen deze 16 cijfers bij de rubriek 'Betalingskenmerk' of 'Omschrijving' te vermelden. Z kunnen wij uw betaling snel administratief verwerken. Onze penningmeester zal u dankbaar zijn.

Betaalt u mr dan het bedrag dat op uw factuur staat vermeld - omdat u ons werk door middel van een gift wilt ondersteunen - gebruik dan k alleen het betalingskenmerk. Het extra bedrag wordt automatisch als gift geboekt. Onze hartelijke dank voor uw ondersteuning.

Goed om te weten

De prijzen van al onze producten zijn exclusief portokosten. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u een factuur inclusief portokosten.

Onze penningmeester stuurt u na ongeveer 5 weken een betalingsherinnering indien u niet tijdig betaald. Maar het is natuurlijk fijn als hij dat niet hoeft te doen.

Heeft u een betalingsherinnering van onze penningmeester gekregen - omdat wij uw betaling niet kunnen traceren - dan kunt u altijd telefonisch contact met hem opnemen. Hij staat u graag te woord. Op de betalingsherinnering staat zijn telefoonnummer vermeld. Houd uw betalingsherinnering bij de hand. Heeft u inmiddels betaald, onze penningmeester vraagt u dan ook op welke datum en om welk bedrag het gaat.