Nieuws
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacyregels gelden in alle landen van de Europese Unie. De AVG versterkt uw bestaande privacyrechten. Daarnaast krijgen organisaties meer verantwoordelijkheden en een informatieplicht. Wij moeten u duidelijk informeren over wat wij met uw persoonsgegevens doen. Bijvoorbeeld via een heldere online privacyverklaring.

Deze vindt u op www.zonnewende.info/privacyverklaring.

Een linkje naar de privacyverklaring vindt u ook onder aan elke pagina.

Nieuwe brochure 'Psalm 23'

Naast de brochures die u al kon bestellen, kunnen we u de brochure 'Psalm 23' aanbieden. In deze brochure licht de Syrische herder Faduël Moghabghab met een bijzondere uitleg Psalm 23 toe (naverteld door N. Rot). De brochure heeft een compact formaat van 10 x 15 cm en is te verkrijgen voor € 0,60 (exclusief portokosten).

Direct bestellen

Nieuwe brochure 'Van Hem is mijn verwachting'

Naast de brochures die u al kon bestellen, kunnen we u onze nieuwste brochure 'Van Hem is mijn verwachting' aanbieden. Deze brochure is gemaakt ter gelegenheid van het thema van de contactdag in september 2017. De brochure bevat 23 gedichten, heeft een compact formaat van 10 x 15 cm en is te verkrijgen voor € 1,95 (exclusief portokosten).

Direct bestellen

Nieuwe brochure 'Ik ben met u ...'

Zoals u weet maken we af en toe nieuwe brochures. We kunnen er u weer één aanbieden. Dit keer heeft Johanneke de Koning, naast de andere vrijwilligers, ons hiermee geholpen. De titel van de Brochure is ‘Ik ben met u …’ Het is opnieuw een handzaam formaat wat in een enveloppe past, 38 pagina’s bevat en rijk geïllustreerd is met mooie foto’s. De linkerkant bevat een Bijbeltekst en de rechter pagina een gedicht. De verkoopprijs is € 1,75 (exclusief portokosten).

Direct bestellen

Nieuwe serie 'zondagsgroeten'

Er is een nieuwe serie zondagsgroeten, serie nr. 23, 60 verschillende kaartjes. De voorkant heeft een mooie tekening van een paddenstoel met daarnaast een Bijbeltekst. Op de achterkant staat een klein gedicht of quote. De prijs is slechts € 3,00 (exclusief portokosten).

Direct bestellen

Over ons Producten Contact
Stichting
Bestuur
Naam
Ontstaan
Giften
ANBI
Kaarten
Gedichtenkaarten
Zondagsgroeten
Gedichtenbundels
Brochures
Jubileumboek

Mevrouw M. Schuring
0597-414908

Stationsweg 3 A
9671 AL Winschoten